Tornar

Adrià Muñoz guanya el XXI Concurs d’Albaes a la Mare de Déu de l’Alcora

Adrià Muñoz ha resultat guanyador del XXI Concurs d’Albaes a la Mare de Déu, organitzat pel Col.lectiu proDefensa de l’Albà amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Alcora.

D’aquesta manera, com a autor de l’obra guanyadora, Muñoz ha sigut nomenat pel jurat Albader d’Honor 2016, i la seua albà, que porta per lema, “Patrona de nostre altar”, es cantarà després de finalitzar la Missa del Gall, el dia 25 de desembre, a la parròquia La nostra Senyora de l’Assumpció.

Així mateix, com és tradició, la persona que resulta guanyadora al Concurs d’Albaes és també l’encarregada de compondre una albà dedicada a l’alcalde del municipi. Així, Muñoz serà l’autor de l’albà dedicada al primer edil, Victor Garcia, que es cantarà el mateix dia 25 de desembre, després del cant de l’Albà a la Mare de Déu.

El jurat ha estat integrat per: Víctor Garcia (alcalde de l’Alcora), Vicente Guillamón (president del Col.lectiu proDefensa de l’Albà), José Aparici (cura de la Parròquia de l’Alcora), Juan José Monforte (president de la Rondalla l’Alcalatén), José David Puchol (director de la Rondalla de l’Albà), Marcel Cervera (president de l’Agrupació Musical l’Alcalatén), Juan Luna (representant del Cor de l’Albà) i Roberto Andreu (Cantador 2015)

Adrià Muñoz és una persona molt implicada en la vida cultural de l’Alcora. Ha rebut importants distincions als diferents esdeveniments culturals que se celebren al municipi, sent l’autor que més edicions ha guanyat el prestigiós Premi Literari “La Mancerina Poètica”, organitzat per la Rondalla l’Alcalatén. És el Pregoner Oficial de la Vila i col·laborador habitual en destacats esdeveniments com la Ronda al Crist del Calvari o la Ronda a la Reina i Dames, entre uns altres. Cal destacar que enguany és el primer que s’ha presentat al Concurs d’Albaes a la Mare de Déu.