Tornar

Aproven una modificació de crèdit de 300.000 € per a fer front a les mesures del pla ‘Reiniciem l’Alcora”

Aproven una modificació de crèdit de 300.000 € per a fer front a les mesures del pla ‘Reiniciem l’Alcora”
S’ha aprovat per unanimitat en el primer ple telemàtic de la història del consistori alcorí

Els tres grups polítics amb representació municipal (PSOE, PP i Més l’Alcora) van aprovar ahir una modificació de crèdit de 300.000 € amb la finalitat de “poder fer front a les mesures més urgents del pla ‘Reiniciem l’Alcora’. Ho van fer en el primer ple telemàtic de la història del consistori alcorí.

L’alcalde de la localitat, Samuel Falomir, ha explicat que aquestes mesures són: ajudes directes a autònoms (150.000 €), adquisició de material sanitari (55.000 €), ajudes ‘Renova el teu negoci’ (30.000 €), ampliació de la partida d’ajudes econòmiques individuals (44.000 €) i del servei d’assistència domiciliària (15.000 €).

“És necessari reestructurar el pressupost municipal de 2020, aprovat el mes de gener, per tal d’atendre i donar resposta a les necessitats i prioritats actuals”, ha destacat.
El primer edil ha recordat que ‘Reiniciem l’Alcora’ és un pla que recull les mesures econòmiques i socials adoptades per l’Ajuntament per frenar l’impacte del covid-19 i que ja s’està tramitant “amb l’objectiu de posar en marxa les accions més urgents en la major brevetat possible”.

El programa suma 750.000 € i s’estructura en 7 línies d’actuació: ajudes directes a autònoms, ajudes ‘Renova el teu negoci’, foment de la rehabilitació, ajudes socials, impuls al comerç i l’hostaleria, inversió en obres menors i adquisició de material sanitari.