Tornar

Avança a bon ritme el projecte de millora del passeig del carrer Júcar i creació d’una zona infantil

Va ser el projecte més votat en l’última edició dels pressupostos participatius. Es tracta d’una actuació molt demandada i destinada, principalment, a millorar l’accessibilitat en la zona.

L’alcalde, Samuel Falomir, i les regidores Mª Ángeles Ibáñez i Antonia Collado, han visitat aquest matí les obres de millora del passeig i creació d’un espai de jocs al carrer Júcar (enfront de l’edifici de protecció civil). Allí han pogut comprovar que els treballs avancen a bon ritme.

El projecte, que ascendeix a 160.000 euros, contempla l’ampliació de la superfície de formigó imprés per tal de dotar al carrer d’unes condicions adequades per a la circulació de vianants, eliminant la zona enjardinada irregular, que no era accessible.

Sobre la coronació del mur que s’està executant, es col·locarà una barana d’acer inoxidable.

El paviment serà continu de formigó per a exteriors, de 10 centímetres de grossària, amb acabat imprés en relleu mitjançant estampació de motles de goma.

Al llarg del traçat s’executarà un pipicà per a gossos amb el seu corresponent clos i panell de malla electrosoldada.

El parc infantil, que constarà de 5 jocs, s’executarà de manera simultània a la pavimentació del carrer i descansarà sobre una solera de formigó en massa.

Falomir ha recordat que el projecte s’emmarca dins del pla ‘l’Alcora Verda’, a través del qual el consistori millorarà aquest any 7.500 m² de parcs i zones verdes, i dins de l’objectiu del Govern municipal de transformar l’Alcora i millorar la qualitat de vida i el benestar dels veïns i veïnes.