Tornar

Avancen les obres de construcció de lavabos i un magatzem a Araia

L’alcalde, Samuel Falomir, i el regidor d’Urbanisme i Pedanies, Robert Tena, han visitat els treballs

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament dona resposta a la petició dels veïns i veïnes de la pedania

*****

Continuen els treballs d’execució de lavabos públics i un magatzem a Araia. Una actuació que dona resposta a una important demanda dels veïns i veïnes de la pedania.

L’alcalde, Samuel Falomir, i el regidor d’Urbanisme i Pedanies, Robert Tena, han visitat els treballs, que se situen al costat de la zona lúdica que l’Ajuntament ha habitat recentment, també a petició dels habitants d’Araia.

I és que, com explica l’alcalde, “l’equip de govern estem en contacte continu amb les associacions veïnals amb l’objectiu de pressupostar i impulsar aquelles iniciatives que realment satisfacen les seues necessitats”.

Amb una inversió de 78.807,55 euros, el projecte contempla l’execució d’un edifici destinat a albergar tres lavabos contigus, un d’homes, un de dones i un altre per a persones amb discapacitat, a més d’un magatzem.

Estaran integrats per lavabo, vàters, espill circular, sabonera, porta-rotllos, secamans i urinari. Aquests elements seran accessibles en el lavabo per a persones amb mobilitat reduïda. A més, s’inclourà una taula canviabolquers inclinable, un seient abatible per a dutxa, barres de suport abatible i fixa i un plat de dutxa extrapla.