Tornar

Balanç positiu de la campanya de neteja de xoc posada en marxa per l’Ajuntament de l’Alcora

L’Ajuntament de l’Alcora ha acollit este matí una reunió per tractar diferents temes relacionats amb la neteja del municipi. A la mateixa, han assistit representants de l’equip de govern, de l’oposició i de l’empresa concessionària del servei de neteja.

Un dels assumptes abordats ha sigut la campanya de neteja de xoc, d’un mes de duració, posada en marxa pel consistori amb l’objectiu de reforçar la neteja ordinària. Estos treballs “a fons” s’han dut a terme en carrers, voreres, pipicans, bancs, zones infantils, mobiliari urbà, places i parcs de la localitat.

Entre altres, els punts on més s’ha incidit han sigut: La Pista, plaça de les Flors, Jardins de la Vila, parc Serrerías, parc Guitarrista Tárrega, parc la Cruz, parc la Foia, parc Federico Michavila, Travessia Convent, plaça Venerable, parc Monleón, plaça Germanes Ferrer Bou, parc de l’Oca, paratge Sant Vicent, passeig Font Nova, poliesportiu i polifuncional, plaça Canterers, etc.

En l’informe elaborat per l’empresa es conclou que “l’apreciació de la campanya per part de la ciutadania ha sigut positiva, rebent bons comentaris dels usuaris durant l’execució de la mateixa, sense registrar cap queixa”. El resultat de la iniciativa també ha sigut qualificat com a “molt positiu” per part de l’Ajuntament.

L’actuació es va concretar per mitjà de la disposició d’un furgó dotat amb un hidronetejador i un operari especialitzat durant 3 hores diàries, de dilluns a dissabte, addicionals als treballs ordinaris de neteja del municipi.

L’equip va discórrer pels principals punts marcats com a objectiu, aplicant aigua a pressió junt amb detergents i odoritzants, reforçant les neteges del servei ordinari.

A més d’este pla de xoc, durant la reunió s’ha informat sobre el treball realitzat des de la regidoria de Serveis, encapçalada per Nuria sánchez, i s’ha acordat convocar reunions periòdiques amb tots els grups municipals a fi de fer un seguiment i aportar entre tots per tal d’optimitzar el servei que s’oferix a la població.