Tornar

Comencen les obres de la pista d’atletisme de l’Alcora

Han començat a l’Alcora les obres de la futura pista d’atletisme. En este moment s’estan duent a terme els treballs previs de condicionament de la parcel·la, en concret, els operaris estan prolongant dos murs d’escullera.

L’alcalde, Víctor Garcia, la regidora d’Esports, Ana Huguet, i el regidor d’Urbanisme, Samuel Falomir, acompanyats per l’enginyer tècnic industrial municipal, han visitat este matí la zona per interessar-se pel desenvolupament dels treballs.

La pista d’atletisme, que estarà ubicada a la Ciutat Esportiva, tindrà 300 metres de corda i quatre carrils. En la mateixa, es podrà practicar addicionalment: carrera de 100 metres llisos en zona independent, 110 metres tanques, triple salt, salt de longitud, salt d’altura, llançament de pes i salt amb perxa.

A més de la pista d’atletisme, el projecte inclou també la instal·lació en la zona central d’una pista de patinatge, i un camp de futbol 8 al costat de la pista d’atletisme, per al qual s’usarà gespa reutilitzada del camp de de futbol municipal.

La regidora d’Esports, Ana Huguet, destaca que “la construcció d’esta pista d’atletisme, a més de la pista de patinatge i el camp de futbol 8, s’emmarca dins del nostre objectiu d’impulsar noves instal·lacions al municipi per tal de potenciar la pràctica esportiva i oferir als veïns i veïnes més i millors serveis”.

Cal destacar que, una vegada finalitzades les obres, quedarà una parcel·la per la zona de l’Ecoparc, dins de la Ciutat Esportiva, per a futures instal·lacions destinades a diferents usos i modalitats esportives.