Tornar

El cartell “Festa a l’Alcora”, de Miguel Carlos Montesinos, anunciarà les Festes del Crist 2016

El cartell “Festa a l’Alcora”, de Miguel Carlos Montesinos Aragonés, ha guanyat el XXXII Concurs de Cartells “Festes del Crist 2016”, organitzat i patrocinat per l’Ajuntament de l’Alcora a través de la comissió delegada de Cultura i Festes.

Este primer premi està dotat amb 1.200 euros i una peça de ceràmica alcorina, a més, el cartell guanyador serà l’anunciador de les pròximes Festes del Crist, que se celebraran del 20 d’agost al 4 de setembre

Es tracta de la segona vegada que Montesinos obté el primer premi en este certamen, ja que també va resultar guanyador l’any 2013 amb el cartell “Colors de Festa”.

Així mateix, el jurat ha acordat concedir un accèssit, dotat amb un detall ceràmic artesanal i 300 euros, al cartell “Deure a la Tradició”, de l’autor local Oscar Julián Gimeno.

El jurat ha estat presidit per la regidora de Cultura, Noelia Muñoz, i compost per Raquel García (Reina de les Festes del Crist 2015), Sergio Pejó (Regidor de Festes), Martina Escuder (Fotògrafa), Rafael Arlandis (Dissenyador Gràfic), Ana Beltrán (Artista Visual) , Belén Martínez (Interiorista), Alejandro Albalate (Dissenyador Gràfic) i Francisco Guerrero (Professor de Disseny).

Els membres del jurat han valorat la qualitat artística dels treballs presentats així com la seua expressivitat com a anunciadors de les Festes Majors de l’Alcora, referenciant la cultura i tradicions alcorines amb una plàstica creativa, innovadora i amb un disseny visual fresc i comunicatiu.