Tornar

El Casal Jove de l’Alcora llança una campanya per arreplegar l’opinió dels joves de 18 a 35 anys

L’Ajuntament de l’Alcora, a través del Casal Jove, ha posat en marxa una nova campanya de participació juvenil. La finalitat de la mateixa és tenir un major coneixement sobre les preferències, gustos i suggeriments dels joves entre 18 i 35 anys

en relació al programa del Casal +KJoves, una iniciativa dirigida a aquest sector de la joventut i que inclou activitats de caràcter lúdic, formatives, socials i culturals.

Per a açò, el consistori ha preparat un qüestionari en el qual es pregunta, entre altres temes, per les seues preferències quant a activitats, cursos de formació, tallers i oci, així com per els dies en els quals tindrien major disponibilitat per participar. A més, s’ha reservat un espai perquè els participants puguen expressar les seues idees i suggeriments.

Amb l’objectiu de facilitar la participació, s’han col·locat bústies en diversos punts del municipi per dipositar els qüestionaris emplenats: Ajuntament, Pub Manhattan, Cafè París, Gelateria La Vila, Més Esport, Rock ‘N Beer, La Cocotera, Místic i El Mirador de la Font.

Entre els participants en aquesta iniciativa se sortejarà un sopar per a dues persones, patrocinat per l’Associació de Comerç i Serveis de l’Alcora.

“Volem que els joves tinguen un paper participatiu i dinàmic i que perceben que la nostra prioritat és escoltar-los per poder adaptar-nos a la seua preferències i programar iniciatives i activitats amb les quals se senten identificats”, destaca el regidor de Joventut, Robert Tena.