Tornar

El Club Esportiu l’Alcora col·laborarà en la XXIX Volta Popular a Peu, patrocinada per Azuliber

El recentment constituït Club Esportiu l’Alcora col·laborarà per primera vegada en la Volta Popular a Peu que patrocina Azuliber en les Festes del Crist de l’Alcora i que tindrà lloc el dijous 25 d’agost.

L’organització de la Volta a Peu, a càrrec de l’empresa patrocinadora Azuliber, agraïx als nous col·laboradors el seu interès, recordant que la XXIX Volta Popular a Peu obrirà inscripcions el mateix dia de la carrera 25 d’agost, a partir de les 16.30, a la Plaça Espanya.

Les eixides seran: a les 17.30, la de menors de 8 anys; a les 18.00 hores, la d’entre 8 i 13 anys; i a les 18.45 hores, la d’adults.

El Club Esportiu l’Alcora ajudarà en el desenvolupament de l’arrelada i popular carrera de les Festes del Crist, entre altres objectius i col·laboracions que s’ha marcat.

Cal recordar que la nova entitat ha iniciat la seua marxa amb més de 60 components, però pot donar-se més gent d’alta en els fulls d’inscripció que es troben en l’Estanc de Gloria i la Gelateria la Vila. Després d’omplir-les es poden tornar als mateixos establiments o lliurar a qualsevol de la junta directiva. També, el que ho desitge, el pot sol·licitar i se li enviarà al correu electrònic.

El principal patrocinador del Club Esportiu l’Alcora és en aquests moments Expojamar, i els seus objectius són córrer en nom del Club i del poble, obtenir beneficis i descomptes en diversos convenis (proves mèdiques, comerços, etc.), acord amb Hospital Provincial Castelló, Clínica Sermesa (València), Corremón (Castelló), federar-se a través del Club en la Federació de Muntanya, poder participar en carreres federades per a clubs, organització d’entrenaments, col·laboració en les diferents carreres organitzades a l’Alcora i avantatges en la tramitació d’inscripcions, entre altres.