Tornar

El Govern de l’Alcora demana el tancament de les fàbriques per a frenar la propagació del coronavirus

L’equip de govern de l’Ajuntament de l’Alcora demana al Govern central el cessament de l’activitat de totes aquelles empreses que no ofereixen serveis de primera necessitat per a frenar la propagació del coronavirus-Covid 19.

Qualifiquen com a “urgent” aquesta mesura “per a preservar la salut dels treballadors i els seus familiars”. Itàlia ja ha ordenat el tancament de totes les seues activitats econòmiques excepte les essencials “i ací hauríem de fer el mateix”. És una qüestió de “seguretat i responsabilitat”, han manifestat.

En aquest sentit, insisteixen que “no serveix de res que una família estiga en quarantena si un membre de la mateixa continua anant a treballar, amb el risc de contagi que això implica”.

“Ens preocupa la situació, molts veïns ens han traslladat la seua inquietud per aquest assumpte. És important el treball, però més ho és la salut, i la prevenció és fonamental per tal d’aconseguir l’objectiu prioritari d’acabar amb aquesta pandèmia mundial”, han conclòs.

L’Ajuntament remetrà un escrit a la Subdelegació del Govern i a la Direcció Territorial de la Generalitat Valenciana per a fer-los arribar aquesta sol·licitud.