Tornar

El Govern de l’Alcora planifica els pressupostos participatius de 2021

L’Ajuntament de l’Alcora ha iniciat la planificació dels pressupostos participatius de 2021. Una iniciativa, a través de la qual, els veïns i veïnes podran triar, entre diferents propostes, quin projecte volen que s’execute el pròxim any.

L’equip de govern ha avançat els 5 projectes entre els quals, pròximament, la ciutadania podrà votar a través de la web. Aquests són: condicionament de la piscina i habilitació d’una àrea per a autocaravanes al paratge de Sant Vicent; creació d’una zona infantil a l’entrada de la localitat (enfront de l’edifici de protecció civil), actuació que també contempla l’ampliació del passeig i el tancat de l’espai; construcció de pistes de pàdel; rehabilitació de la Torre del Repés; i renovació de les escales del carrer Azulejera.

A més, igual que en l’edició anterior, s’inclourà un apartat en el qual els veïns podran indicar altres propostes.

“Es tracta d’un important instrument de participació ciutadana que vam recuperar per als pressupostos d’enguany i que va comptar amb una molt bona acceptació per part dels veïns, tal com es va reflectir en l’elevada participació”.

Des del Govern municipal han recordat que el projecte guanyador dels pressupostos participatius de 2020 va ser la creació d’una zona verda a l’avinguda Corts Valencianes, que va obtindre el 40% dels vots, i, per tant, es materialitzarà enguany. De fet, en l’últim Ple de l’Ajuntament es va aprovar la modificació de crèdit que possibilitarà la seua posada en marxa.