Tornar

El teu I Congrés Criança, Mentalitat i Comunicació, de l’Alcora a qualsevol racó del planeta

L’Ajuntament de l’Alcora ha posat en marxa El teu I Congrés Criança, Mentalitat i Comunicació, que se celebrarà fins a la primera setmana de setembre de manera oberta i online.

“Si els xiquets són el futur, no podem acompanyar la seua educació sobre la base del passat” afirma Lucía Pallarés, ideadora de l’Espai Familiar Amor Infinit i Comunica DesDelCor, qui està a càrrec de l’esdeveniment.

El congrés està compost per huit setmanes d’activitat per a xiquets i els seus adults de referència, amb huit temes, un per setmana: Gestió emocional, desenvolupament, alimentació, somni i descans, condícia i higiene, salut i malaltia, seguretat i felicitat.

Temes que s’abordaran des de la mirada infantil els dilluns, amb una proposta d’activitat relacionada amb la temàtica pròpia de la setmana, en dos idiomes: anglés i castellà. Amb Arantxa Monlleó, mestra amb esment anglés, i Lucía Pallarés.

Els dimecres s’entrevistarà dues persones de referència relacionades amb la temàtica de la setmana, una local i una altra nacional. Les primeres seran Sandra Fabra, d’Acompanya en Positiu, i Diana C. Jiménez, d’Infància en Positiu.

Tot el congrés podrà seguir-se des del YouTube de l’Ajuntament de l’Alcora i es comunicarà a través de les xarxes socials del consistori i les pròpies de les entitats de les quals està a càrrec.

Totes les persones amb un dispositiu amb accés a YouTube podrà seguir-lo i veure’l en el moment en què s’emeta o quan a l’espectador més còmode li resulte.

Tal com es vaja acostant la data de cada emissió s’anirà informant dels següents convidats pels mateixos canals.