Tornar

“És a minha flor”, de la portuguesa Sofia Beça, guanya el 37 Concurs Internacional de Ceràmica de l’Alcora

Ja es coneixen els guanyadors del 37 Concurs Internacional de Ceràmica de l’Alcora (CICA 2017). La guanyadora, amb un premi de 7.000 euros patrocinat per l’Ajuntament de l’Alcora, ha sigut Sofia Beça (Portugal) amb l’obra “És a minha flor”. En segon lloc, el jurat ha escollit a l’artista de Corea del Sud, Sangwoo Kim, amb la peça “Autumn”, premiada amb 4.000 euros que atorga la Diputació de Castelló. I el tercer premi ha recaigut en Viorica Bocioc (Romania) amb l’obra “In the rain”, un guardó valorat amb 2.800 euros patrocinat pel General de l’Aire D. Federico Michavila.

A més, s’ha concedit menció d’honor a l’obres “Memòria andata” de Sara Dario (Itàlia) i “Macropore” de Rebecca Maeder (Suïssa).

En l’edició de 2017 de la competició internacional de l’Alcora han participat un total de 194 creacions de 123 ceramistas, abastant més de 30 nacionalitats diferents de tots els continents. Aquest concurs és una de les cites ceràmiques més rellevants del món dins de la creació artística i amb una repercussió internacional fora de tot dubte, com ho demostra la relació de nacionalitats inscrites.

La qualitat de les peces ceràmiques es podrà comprovar en l’exposició que s’inaugurarà el pròxim 7 de juliol, a les 20 h, en el Museu de Ceràmica de l’Alcora, on també tindrà lloc la cerimònia de lliurament dels guardons del CICA 2017.