Tornar

Falomir anuncia que l’esperada nova subestació elèctrica de l’Alcora es posarà en marxa en 2023

La posada en marxa de la nova subestació elèctrica ja té una data prevista: setembre de 2023. Això sí, “sempre que es complisquen els terminis administratius”.

Així li ho han traslladat representants d’Iberdrola a l’alcalde, Samuel Falomir, en la reunió telemàtica mantinguda aquest matí, en la qual també ha participat el regidor de Promoció Econòmica, Robert Tena.

Es tracta d’una notícia “molt esperada”, després de “més d’una dècada evidenciant-se la seua necessitat”, ha explicat l’alcalde, destacant que “és una infraestructura clau per afrontar el creixement de l’Alcora”.

En paraules del primer edil: “La nova subestació garantirà el subministrament a la població i al sector industrial i optimitzarà la qualitat del servei prestat, per la qual cosa afavorirà la generació d’ocupació i la dinamització de l’economia local”.

I és que “sense energia no hi ha indústria, ni empreses” i aquesta instal·lació “servirà per tal de satisfer la demanda i permetrà proveir tant a les empreses que puguen arribar en el futur com a les que ja operen en el municipi”.

A més d’abordar aquesta qüestió, en la trobada telemàtica Falomir i Tena han demandat a Iberdrola que s’agiliten els tràmits del nou conveni per tal de poder desbloquejar un altre projecte “fonamental” per al desenvolupament industrial de l’Alcora, el PAI Santa.