Tornar

Falomir apropa la gestió municipal a més de 100 escolars amb la iniciativa ‘alcalde als aules’

Hui ha finalitzat l’experiència amb la visita a l’Ajuntament de l’alumnat de 4t de Primària del CEIP Comte d’Aranda

M’emporte una llibreta plena d’idees meravelloses i propostes per tal de continuar millorant el nostre poble”

*****

El passat mes de febrer es va posar en marxa ‘Alcalde a les aules’ amb l’objectiu d’apropar la gestió de l’Ajuntament als xiquets i xiquetes de la localitat de la mà del primer edil. Més de 100 escolars, dels quatre col·legis de l’Alcora, han participat en aqusta iniciativa que ha finalitzat hui amb la participació de l’alumnat de 4t de Primària del CEIP Comte d’Aranda.

El projecte s’ha desenvolupat en dues parts. La primera va consistir en la visita de Falomir als centres, juntament amb els regidors d’Educació i Joventut, Ana Huguet i Erik Torner, respectivament, per a respondre a les preguntes de l’alumnat a través d’una entrevista treballada prèviament a les aules.

La segona fase ha consistit en la visita de l’alumnat al consistori, acompanyats per l’alcalde i els regidors de l’equip de govern, per tal de conéixer l’edifici i tot el treball que es desenvolupa en ell, finalitzant amb una activitat participativa al saló de plens.

Falomir ha valorat “molt positivament” l’experiència i ha destacat que “m’emporte una llibreta plena d’idees meravelloses i propostes per tal de continuar millorant el nostre poble”. Així mateix, l’alcalde ha volgut agrair “la implicació dels centres, professorat i alumnat, que ha fet possible l’èxit de la iniciativa”.