Tornar

Falomir es reuneix amb agents econòmics i socials per tal de dissenyar una estratègia de futur per a l’Alcora

L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, ha programat una ronda de reunions amb agents econòmics i socials amb la finalitat de treballar des de l’inici del curs polític en “L’Alcora del futur”, un pla d’acció per als pròxims 10 anys “per damunt de personalismes i sigles polítiques”.

La primera trobada l’ha tingut aquest matí amb el president de la Asociación Española de Fabricantes de Azulejos y Pavimentos Cerámicos (Ascer), l’alcorí Vicente Nomdedeu, a la qual també han assistit el regidor de Promoció Econòmica, Robert Tena, i el secretari general de la patronal ceràmica, Alberto Echavarría.

A més de realitzar una valoració de la situació actual, Ajuntament i Ascer s’han marcat com a objectiu traçar un full de ruta conjunt per a l’impuls de mesures de suport a aquest sector “estratègic per a l’economia i l’ocupació de l’Alcora”. D’aquesta manera, s’han emplaçat a futures reunions per tal d’acordar aquestes iniciatives.

El primer edil ha destacat que “millorar la competitivitat, atraure inversions i afavorir la creació d’ocupació són objectius prioritaris per al Govern municipal”.

Entre les accions dutes a terme, Falomir ha indicat que enguany s’han posat en marxa bonificacions en l’IAE a les empreses de nova creació i a les quals incrementen la contractació indefinida en les seues plantilles.

Així mateix, ha recordat que l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’Ivace, ha destinat recentment 800.000 € a projectes de modernització i dotació d’infraestructures en els polígons industrials “la inversió més alta realitzada des de l’Administració per a millorar l’àrea industrial de la nostra localitat, que ha servit per a donar solució a problemes històrics”.