Tornar

Falomir i Huguet presenten el nou cicle musical ‘Sons de l’Alcora’

L’alcalde, Samuel Falomir, i la regidora de Cultura, Ana Huguet, han presentat aquest matí el cicle musical, ‘Sons de l’Alcora’, que es durà a terme durant el mes d’agost a la capital de l’Alcalatén.

L’Ajuntament aposta en aquesta nova proposta cultural per la música en directe i els artistes locals. “A l’Alcora tenim molt bons músics i aquest tipus d’iniciatives suposen una gran oportunitat per posar-ho de manifest i que el públic puga gaudir dels seus directes i la seua entrega sobre l’escenari”, ha destacat Huguet.

Començarà el dissabte 1 d’agost amb l’actuació de tres joves talents, Tamara Bellés, Sheila Bellés i Marc Romero. Continuarà el 15 d’agost amb el concert de L’Alcora Secret Society, una agrupació que va nàixer després de 6 anys de formació al Taller de Big Band de l’Acora. I el 29 d’agost, el cicle es tancarà de la mà de la compositora i cantant de trajectòria internacional Nadia Sheikh.

Les actuacions són gratuïtes i tindran lloc a les 23.30 hores a la plaça de l’Ajuntament “un enclavament obert i espaiós per tal de poder garantir el compliment de les mesures de seguretat”, ha indicat la regidora.

Huguet espera que aquesta nova cita cultural tinga “un molt bon acolliment” i que siga “la primera de moltes edicions”.