Tornar

Finalitza a l’Alcora el programa de foment de l’ocupació Ecovid amb balanç “molt positiu”

Les dues persones contractades per l’Ajuntament de l’Alcora a través del programa de foment d’ocupació Ecovid han finalitzat el seu treball amb balanç “molt positiu”. Durant 6 mesos, a temps complet, aquestes treballadores han reforçat els protocols del mercat municipal tots els dimecres instaurats a conseqüència del covid-19 i de les consergeries de les dependències de l’Ajuntament.

Aquest pla, impulsat pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació – Labora, té com a finalitat destinar ajudes per a la contractació de persones desocupades majors de 30 anys que pateixen una situació laboral, econòmica i/o social agreujada per la crisi derivada del covid-19.

L’alcalde, Samuel Falomir, ha agraït a les treballadores la seua implicació i la seua labor al llarg d’aquests mesos, “amb el seu treball, entre altres coses, s’ha contribuït a complir les mesures de seguretat i a evitar la propagació del virus en un lloc molt concorregut com és el mercat municipal”.

Així mateix, el primer edil ha indicat que “continuarem acudint a les convocatòries que ofereix Labora perquè suposen un reforç a la plantilla municipal i, sobretot, una oportunitat de formar-se i treballar per a persones aturades”.