Tornar

Instal·len sis nous punts d’accés wifi gratuït a l’Alcora

L’Ajuntament de l’Alcora està duent a terme la instal·lació de sis nous punts wifi al municipi amb la finalitat de facilitar a la població l’accés a internet.

Aquests espais des dels quals es podrà navegar gratis a través de dispositius mòbils, tablets i ordinadors són: els respectius centres socials de les pedanies de Araia i la Foia, la biblioteca municipal, el Casal Jove, la Casa de la Música i el poliesportiu.

“L’accés a internet és hui en dia una necessitat quasi indispensable”, destaca el regidor de Noves Tecnologies, Agustín Chiva, “per açò és molt important ampliar els punts de wifi gratis al municipi per tal de facilitar la connexió a la ciutadania”.

De moment ja està en funcionament el punt wifi del centre social d’Araia i s’està ultimant la instal·lació a la biblioteca i al Casal Jove. Pròximament s’executarà a la resta d’ubicacions.

Aquest projecte està subvencionat per la Diputació de Castelló i s’inclou dins del Pla Wifi 135. El pressupost total ascendeix, aproximadament, a 12.000 €.

El registre és molt senzill, es realitza seguint aquests passos: fer clic al botó “registra’t” a la pàgina de login, emplenar el formulari amb les dades personals, acceptar les condicions i termes d’ús i fer clic a ‘crear el meu compte’. A continuació es connectarà al servei i l’usuari tindrà 15 minuts per completar el registre fent clic a l’enllaç de validació que haurà rebut al seu correu electrònic. Rebrà un missatge a la seua adreça de correu electrònic amb la seua contrasenya. Finalment, haurà d’introduir la seua adreça de correu i la seua contrasenya a la pàgina de login i ja podrà començar a navegar.

“Des del govern de l’Alcora treballem per posar al servei de la població eines i suports amb l’objectiu d’apropar a la ciutadania les Noves Tecnologies i facilitar les gestions i informació a través d’internet”, manifesta Chiva.