Tornar

La dinamització de l’Alcora, eix destacat del pressupost municipal de 2021

La setmana passada l’Ajuntament de l’Alcora va aprovar per unanimitat el seu pressupost per a l’any vinent 2021. Uns comptes en les quals la dinamització de la localitat ocupa un lloc destacat.

Així, es destinarà al voltant de 860.000 euros a iniciatives de diversa índole: culturals, socials, esportives, educatives, de sensibilització, saludables, lúdiques, gastronòmiques, juvenils, infantils, etc.

“Com a alcalde tinc ganes de tornar a veure l’Alcora repleta d’activitats, tinc ganes que tornen aqueixos caps de setmana en els quals anem d’acte en acte, gaudint de grans moments amb els alcorins i alcorines”.

Falomir s’ha mostrat optimista: “Ja queda menys per a poder gaudir de carreres, teatre, concerts, fires, i molts més esdeveniments que ens esperen”. Per això, “des de l’Ajuntament ja estem treballant en la planificació de projectes -actes ja consolidats i noves iniciatives- per a dinamitzar l’Alcora com a tot això passe”.

I és que “#lAlcoraViva no és només una etiqueta o un eslògan promocional del nostre poble, era una realitat abans del covid-19 i el tornarà a ser quan puguem reprendre la nostra agenda d’activitats”.

A més de les iniciatives organitzades des del consistori, de la quantia abans indicada. prop de 300.000 € van destinats a les subvencions que l’Ajuntament atorga a les associacions locals (culturals, esportives, etc.) amb la finalitat de col·laborar en la posada en marxa de les seues activitats.

“A l’Alcora tenim la sort de comptar amb un teixit associatiu molt extens i actiu, que contribueix en gran manera a dinamitzar l’agenda d’actes de l’Alcora”, ha destacat el primer edil.

Totes les activitats que es desenvolupen en “la nostra” localitat, “a més de fomentar l’entreteniment, la cultura, la pràctica esportiva, hàbits de vida saludable, etc. serveixen per a estimular l’economia local, ja que té un impacte positiu en el comerç, l’hostaleria, etc.”, ha manifestat Falomir.