Tornar

La Junta de Portaveus de l’Alcora acorda destinar 750.000 € a mesures per a pal·liar la crisi del covid-19

Els tres grups polítics amb representació a l’Ajuntament (PSOE, PP i Més l’Alcora) han acordat en Junta de Portaveus, celebrada hui per videoconferència, destinar 750.000 € del romanent a mesures per a fer front a la situació provocada per la pandèmia del coronavirus.

Segons han explicat, es posaran en marxa diferents línies d’actuació: ajudes directes a autònoms, ajudes socials, recursos econòmics per a revitalitzar l’economia local a través de xicotetes obres i ajudes per a reformes en habitatges, entre altres.

En paraules de l’alcalde, Samuel Falomir: “La finalitat d’aquestes mesures, que es concretaran en els pròxims dies, és contribuir a mobilitzar l’economia local i afavorir a aquells que pitjor ho estan passant per aquesta crisi sanitària i social que estem travessant”.

També es destinarà part d’aquest pressupost a la compra de material sanitari per a previndre el contagi del covid-19, tal com ha indicat el primer edil.

Els portaveus continuaran en contacte durant aquesta setmana per tal d’avançar en la planificació i desenvolupament de les iniciatives “perquè es puguen aprovar tan prompte com siga possible”.