Tornar

La secretària autonòmica d’Economia Sostenible visita l’Alcora per donar suport a la indústria i el comerç local

La secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum, Rebeca Torró, ha estat l’Alcora per tal d’interessar-se per la situació i necessitats de la localitat en aquestes matèries i informar de les ajudes i iniciatives que s’estan duent a terme des del Govern Valencià.

Acompanyada per l’alcalde, Samuel Falomir, i el regidor de Promoció Econòmica, Robert Tena, ha visitat l’empresa Porcelanite per conéixer en primera persona el procés de producció del revestiment ceràmic.

Un dels temes abordats en la visita ha sigut la millora i modernització de les àrees industrials. Sobre aquest tema, cal recordar que l’Ajuntament ha aconseguit una nova subvenció de l’Ivace per a 2021 amb la qual es durà a terme un projecte de millora en el polígon Foies Ferraes.

Finalment, Torró i Falomir, juntament amb la regidora de l’àrea, Ana Huguet, s’han reunit amb el president de l’Associació de Comerç i Serveis de l’Alcora (ACOSAL), Manu Jiménez, per a parlar sobre les ajudes de la Generalitat, entre altres assumptes.

Falomir ha agraït la visita de la secretària autonòmica i la seua “gran labor en benefici dels nostres sectors productius, principals impulsors de l’economia i generadors de llocs de treball”.