Tornar

La subdelegada del Govern, Soledad Ten, serà la mantenidora de les Festes del Crist 2019

Soledad Ten, subdelegada del Govern a Castelló, serà la mantenidora de les Festes del Crist 2019. Així ho ha anunciat aquest matí l’alcalde, Samuel Falomir, qui ha posat en valor la “destacada trajectòria professional” de l’alcorina i ha ressaltat el “gran orgull” que suposa per a la localitat comptar amb ella per a aquest “important càrrec” dins de les seues festes majors.

Nascuda a l’Acora l’any 1964, Soledad Inmaculada Ten Bachero és Llicenciada en Dret per la Universitat de València i funcionària de carrera (grup A1) del sector d’Administració General de la Universitat Jaume I. Compta amb el Curs de Postgrau U.P.V “Especialista en Gestió informatitzada comptable financera, econòmica i d’auditoria”.

Ha treballat a l’UJI des de 1991, on també ha exercit com a vocal de la Junta electoral des de 2005 i membre de la Comissió Econòmica des de 2016 a proposta de la Junta de Personal d’Administració i Serveis.

Al llarg de la seua vida professional, ha participat en múltiples cursos sobre gestió econòmica i financera, sistemes pressupostaris, organització i planificació del treball.

Va ser regidora a l’Ajuntament de l’Alcora durant el mandat de 1999 a 2003 i, des de juliol de 2018, ocupa el càrrec de subdelegada del Govern a Castelló, sent la primera dona al capdavant d’aquesta institució.

El discurs de Ten com a mantenidora es realitzarà en l’acte de Proclamació de la Reina i Dames de les Festes del Crist 2019, que tindrà lloc el pròxim 23 d’agost.
.