Tornar

L’Ajuntament aconsegueix 120.000 € de la Diputació per a millorar la piscina i la Ciutat Esportiva

L’Ajuntament de l’Alcora ha aconseguit ajudes de la Diputació per valor de 120.00 euros per a dur a terme millores a les instal·lacions esportives del municipi. Concretament, es millorarà la piscina coberta i la Ciutat Esportiva.

El Consistori va presentar la setmana passada la corresponent sol·licitud a la institució provincial amb tota la documentació necessària.

Pel que fa a la piscina, el projecte inclou la millora de les instal·lacions tèrmiques de l’edifici, la substitució de la segona caldera i la impermeabilització pendent d’executar en la coberta de l’edifici, així com altres actuacions d’adequació i millora de les condicions i aspecte de les instal·lacions.

D’altra banda, a la Ciutat Esportiva, el projecte contempla el formigonat de la parcel·la pendent d’urbanitzar enfront del camp de futbol 8 per a donar-li un ús esportiu. L’objectiu és traslladar allí el skatepark de la localitat, atenent la demanda dels usuaris. En l’actualitat, aquesta instal·lació es troba situada al parc Monlleó.

En relació a la piscina, cal recordar que el passat mes de febrer l’Ajuntament ja va remetre un escrit a la institució provincial sol·licitant finançament per a realitzar aquest projecte. En el mateix, traslladaven al president de la Diputació, Javier Moliner, la necessitat d’escometre una actuació integral per tal de reparar les deficiències que presenten les instal·lacions.