Tornar

L’Ajuntament de l’Alcora continua amb la millora de l’accessibilitat en els passos de vianants

L’Ajuntament de l’Alcora continua millorat l’accessibilitat de la localitat. Amb aquesta finalitat, ha posat en marxa un nou projecte que contempla el rebaix de voreres i adequació a la normativa vigent de 13 passos de vianants situats al carrer Carretera de Ribesalbes. El pressupost per a dur-ho a terme ascendeix a 19.600 €.

El regidor d’Obres, Robert Tena, ha destacat que aquest projecte dóna continuïtat a altres dues actuacions executades recentment, a través de les quals es van adequar al voltant 40 passos de vianants, situats entre els carrers País Valencià i Constitució, i entre els carrers Constitució i carrer Carretera de Ribesalbes.

“Eliminar barreres arquitectòniques és un objectiu prioritari per a l’Ajuntament”, explica Tena, per açò “és important seguir materialitzant projectes, per un municipi per a les persones, més accessible i segur per a tots i totes”.

Altres actuacions destacades

L’any 2017, l’Ajuntament va dur a terme un important projecte consistent en la remodelació i ampliació de les voreres de dos transitats carrers de la localitat, Sant Francesc i Arzobizpo Gasch, i la millora de les places de l’Ajuntament i del Convent.

També l’any passat es va dur a terme l’ampliació de les voreres del carrer Penyagolosa. A més d’eixamplar les voreres en aquest carrer, es van rebaixar les vorades en quatre punts de la zona- avinguda País Valencià- “per tal de facilitar la mobilitat, sobretot de persones en cadires de rodes o amb carrets de bebès”.

Una altra de les accions realitzades per l’Ajuntament en aquest sentit ha sigut l’ampliació de les voreres del carrer Hermano Martín Salvador (zona col·legi La Salle). Un projecte amb el qual “s’ha adequat l’espai de circulació dels vianants, fent-ho més transitable i segur”.