Tornar

L’Ajuntament de l’Alcora contracta a 15 persones aturades dins del Pla d’Ocupació Social 2017

L’Ajuntament de l’Alcora, a través de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local, ha posat en marxa el Pla d’Ocupació Social 2017. En aquests moments, les 15 primeres persones contractades pel Consistori dins d’aquest Pla estan treballant en dos projectes d’interès per al municipi. A més, durant el primer mes, també reben formació.

Un dels projectes en marxa, en el qual estan treballant 10 persones, s’està escometent a la zona esportiva de l’Alcora i consisteix en la construcció d’una escalinata que donarà accés a l’entrada del camp de futbol municipal per la part posterior. Aquest projecte dóna continuïtat a l’iniciat per les brigades de 2016, consistent en la construcció d’un mur de contenció en el terraplè situat entre el camp de futbol i el pavelló polifuncional.

Les altres 5 persones contractades per l’Ajuntament en aquesta primera fase del Pla d’Ocupació Social de 2017, estan duent a terme treballs de millora en el poliesportiu, concretament, el projecte consisteix en el condicionament i pintura de les parets.

Els contractes d’aquests 15 treballadors tenen una durada de 4 mesos. Cal destacar que l’Ajuntament contractarà a un total de 40 persones aturades a través d’aquest Pla.

Enguany, com explica la regidora d’Ocupació, Nuria Sánchez, “s’ha incrementat quasi un 20% el pressupost per a aquesta iniciativa”.

Sánchez destaca que “es mantenen les millores introduïdes l’any passat, entre elles, la inclusió d’una part formativa i la millora de les condicions de les persones contractades”.

El Pla està dirigit a persones aturades de llarga durada en situació de vulnerabilitat social i laboral. “Tenen preferència en la contractació les persones aturades pertanyents a famílies sense ingressos”, ressalta.