Tornar

L’Ajuntament de l’Alcora escomet obres de millora en diferents zones del municipi

L’Ajuntament de l’Alcora ha escomès diverses actuacions de millora en l’últim mes “amb la finalitat de solucionar problemes de filtracions d’aigua que venien patint els veïns i veïnes”, tal com assegura l’alcalde, Samuel Falomir.

Entre aquestes obres de millora dutes a terme, es troba la substitució del col•lector d’aigües de sanejament situat al carrer Reverendo Francisco Paús. “S’ha canviat perquè estava deteriorat i produïa filtracions en els garatges de la zona”.

Una altra de les actuacions escomeses ha consistit en la construcció d’una nova vorera a la travessia carrer San José, “per solucionar les filtracions d’aigua que s’originaven en els habitatges d’aquest vial”.
Per a ambdues actuacions, l’Ajuntament ha invertit 11.200 €. “Són obres menors, però necessàries per al benestar de la ciutadania”, ha manifestat el primer edil.

Obres en marxa

A més del projecte de remodelació de la plaça Espanya, Falomir ha recordat que, en l’actualitat, estan en marxa “a punt de concloure” les obres per a millorar l’accessibilitat al carrer Carretera de Ribesalbes, un projecte que contempla el rebaix de voreres i adequació a la normativa vigent de 13 passos de vianants. El pressupost per a dur-ho a terme ascendeix a 19.600 €.

Es tracta d’una iniciativa que dóna continuïtat a altres dues actuacions executades recentment, a través de les quals es van adequar al voltant 40 passos de vianants, situats entre els carrers País Valencià i Constitució, i entre els carrers Constitució i carrer Carretera de Ribesalbes.

“Eliminar barreres arquitectòniques és un objectiu prioritari per a l’Ajuntament”, explica l’alcalde, per açò “és important seguir materialitzant projectes, per un municipi per a les persones, més accessible i segur per a tots i totes”.