Tornar

L’Ajuntament de l’Alcora ha adquirit dos solars per a donar-los un ús esportiu i de zona verda

L’Ajuntament de l’Alcora ha invertit 260.000 € en l’adquisició de dos solars amb l’objectiu de donar-los diferents usos beneficiosos per als veïns i veïnes. “Volem transformar aquests dos solars sense ús en llocs socialment útils”, ha apuntat l’alcalde, Samuel Falomir.

Un d’ells està situat als carrers Camí Nord i Guitarrista Tárrega i s’ha comprat per 196.000 €. En aquest espai es crearà una zona verda, tal com estableix el Pla General d’Ordenació Urbana. Així ho ha expressat Falomir, que ha destacat, a més, la voluntat de l’equip de govern de donar una eixida a aquest solar: “Fa molt de temps que es podria haver fet però ha sigut aquest govern el que ha fet el pas”.

L’altre solar està situat al carrer Concòrdia i s’ha adquirit per 61.000 €. A aquest espai se li donarà un ús esportiu. Està situat en la part esportiva de la localitat, darrere de les pistes de tennis, “la qual cosa ens permetrà continuar sumant instal·lacions en aquesta zona”, ha explicat el primer edil.

Altres solars

Falomir ha recordat que en aquesta legislatura l’Ajuntament ha habilitat diferents solars amb la finalitat de donar-los un ús social. Entre altres, ha llogat una parcel·la al carrer Font

Nova, que actualment s’usa com a zona d’aparcament. A més, l’alcalde ha avançat que, pròximament, s’habilitarà un altre solar a l’avinguda Castelló com a zona per a aparcar.

Un altre exemple és el solar cedit per la Caixa Rural de l’Alcora al Consistori al carrer Borja, en el qual s’ha instal·lat un parc infantil.