Tornar

L’Ajuntament de l’Alcora instal·la 6 nous punts de reciclatge

Amb l’objectiu de facilitar el reciclatge als ciutadans, l’Ajuntament de l’Alcora ha instal·lat sis nous punts de recollida selectiva.

D’una banda, s’han col·locat contenidors de paper, cartró i envasos en quatre zones de l’Alcora:carrer Peníscola/avinguda Tinent General Federico Michavila, avinguda Corts Valencianes/ Escola de Ceràmica, plaça Molí Custodio i avinguda Castelló.

Cal destacar que aquestes ubicacions han estat triades pels veïns a través d’una enquesta que l’Ajuntament va publicar a la web municipal “amb la finalitat de fomentar la participació ciutadana”, explica el regidor de Medi Ambient, Samuel Falomir, qui destaca “la importància d’impulsar iniciatives encaminades a conèixer l’opinió i posar en pràctica l’elecció dels veïns”.

Així mateix, s’han instal·lat dos minipunts nets, un a la plaça Sant Roc i l’altre al carrer Músic Pere Moliner, en els quals poden dipositar-se residus considerats com a perillosos mediambientalment, com piles i acumuladors, cartutxos d’impressora, bombetes de baix consum i led, CDs i DVDs, aparells elèctrics i electrònics de xicotet format i taps de plàstic.

“Aquests residus es produeixen normalment a casa i en moltes ocasions s’entremesclen amb la brossa diària, d’aquesta manera, volem donar facilitats perquè els veïns puguen reciclar d’una manera més còmoda”, indica Falomir.