Tornar

L’Ajuntament de l’Alcora instal·la un tendal a l’aula infantil del CEIP Comte d’Aranda

Amb l’objectiu de protegir els més menuts del sol, l’Ajuntament de l’Alcora ha instal·lat un tendal al pati de la nova aula infantil del CEIP Comte d’Aranda.

Cal recordar que es tracta de la segona aula pública de 2-3 anys de la localitat i s’ha posat en marxa en aquest curs 2020/2021. L’altra se situa al CEIP Grangel Mascarós i va començar a funcionar en el curs anterior.

La instal·lació del tendal és un dels projectes inclosos en la modificació de crèdits aprovada en l’últim Ple municipal, celebrat el mes de març passat. Una modificació que inclou més de 30 projectes per continuar millorant l’Alcora.

Pel que fa a l’àmbit educatiu, tal com explica la regidora de l’àrea, Vanessa Periz, s’inclouen altres iniciatives destinades a millorar les instal·lacions dels centres escolars. Entre elles, la substitució dels aparells sanitaris dels lavabos infantils de la planta baixa del CEIP Comte d’Aranda i la instal·lació d’una línia de comunicació telefònica amb l’edifici d’infantil del CEIP Grangel Mascarós.

Així mateix, es repararà la coberta de l’Escola de Formació de Persones Adultes, ja que presenta problemes de filtracions que dificulten el seu funcionament en dies de pluja. També es s’arreglaran xicotets desperfectes en els banys. La finalitat d’aquesta actuació és evitar els inconvenients que les filtracions ocasionen en el normal funcionament de les activitats docents desenvolupades en aquest edifici.