Tornar

L’Ajuntament de l’Alcora ofereix servei gratuït d’Escoleta de Pasqua per facilitar la conciliació els dies 6 i 12 d’abril

Per recomanació de les autoritats sanitàries amb la finalitat de frenar la propagació del covid-19 en Setmana Santa i Pasqua, l’Ajuntament de l’Alcora ha decidit modificar els dies festius locals d’enguany. Així, la festivitat dels dies 6 d’abril (La Dobla) i 12 d’abril (Sant Vicent) s’ha traslladat als dies 11 d’octubre i 7 de desembre de 2021. Els canvis s’aprovaran en el pròxim ple municipal.

Com el canvi no afecta a les vacances escolars de Pasqua, que continuen sent de l’1 al 12 d’abril, i amb l’objectiu de facilitar la conciliació familiar i laboral, l’Ajuntament oferirà servei gratuït d’Escoleta amb diferents activitats els dies 6 i 12 d’abril. Estarà dirigida als xiquets i xiquetes que cursen des d’Infantil 3 anys fins a 6é de Primària (tots dos inclusivament) i es durà a terme en el pavelló polifuncional, de 8.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 16.30 hores.

Les persones interessades podran realitzar la corresponent sol·licitud des del dilluns 22 fins al divendres 26 de març, al registre de l’Ajuntament (sala d’exposicions, carrer La Bassa), de 8.30 a 14.00 hores. Així mateix, el dimecres 24 de març, a més de pel matí, podran realitzar-se -també al registre-  per la vesprada, de 17 a 20.30 hores.

Samuel Falomir, alcalde de l’Alcora: “El que volem és, d’una banda, seguir les recomanacions de Sanitat i contribuir a frenar la propagació del virus i, al mateix temps, donar un servei gratuït de conciliació perquè la decisió del canvi de festius no cause un problema als pares que treballen”.