Tornar

L’Ajuntament de l’Alcora remodelarà el parc Jardins de la Vila

L’Ajuntament de l’Alcora escometrà enguany –previsiblement a principis d’estiu- una remodelació del parc Jardins de la Vila, situat enfront de l’Ajuntament.

Així ho han anunciat l’alcalde, Samuel Falomir, i la regidora de Parcs i Jardins, Mª Ángeles Ibáñez, assenyalant que es realitzarà una inversió de 130.000 euros, aproximadament.

Aquesta instal·lació, d’ús públic, s’escalona al llarg de tres plataformes a diferents nivells. Compta amb una esplanada enjardinada sense pavimentar en el nivell superior amb jocs infantils, una altra zona d’utilització esportiva i de jocs infantils, en el nivell intermedi, i una esplanada sense pavimentar, en el nivell inferior, amb arbratge. La connexió entre els diferents nivells es realitza mitjançant nuclis d’escales.

En l’actualitat, les instal·lacions, especialment les plataformes superior i intermèdia, “requereixen d’una completa intervenció de manteniment, de reparació, de remodelació i d’un nou equipament per a completar l’oferta de jocs”.

Així, es duran a terme treballs de neteja i manteniment general de les instal·lacions, es renovarà per complet la zona de jocs de la plataforma intermèdia, es millorarà la seguretat i es netejaran i regularitzaran les eixides d’aigües pluvials per tal d’evitar acumulacions d’aigua.

Entre altres actuacions, es procedirà a la retirada d’arbustos i de capa vegetal, s’ampliarà la superfície transitable, s’instal·laran baranes amb altura de seguretat, es col·locaran cartells d’ús i prohibicions, es completaran zones de jardineria amb terra artificial, etc.

Falomir ha destacat que la millora d’aquest parc és una actuació “molt demandada” pels veïns i veïnes de la localitat.