Tornar

L’Ajuntament de l’Alcora repeteix com a oficina comarcal de l’Agència Tributària per a la campanya de la renda

Tena: “Els veïns i veïnes podran tramitar la seua declaració de 2018 sense desplaçar-se fora de la localitat, gràcies al servei que s’oferirà a les instal·lacions del consistori”

L’Alcora serà un dels 20 municipis de la Comunitat Valenciana que comptarà amb Oficina Comarcal de la Declaració de la Renda per a l’exercici de 2018.

D’aquesta manera, com ha explicat el regidor d’Hisenda, Robert Tena, els veïns i veïnes podran realitzar la seua declaració corresponent a la campanya de la renda 2018 en el municipi, gràcies al servei que es durà a terme a les instal•lacions de l’Ajuntament.

Cal recordar que la capital de l’Alcalatén va oferir per primera vegada aquest servei l’any passat 2018, del qual es van beneficiar més de 800 persones -de l’Alcora i localitats veïnes- que van rebre assessorament i van tramitar la seua declaració de la renda, segons les dades aportades per l’Agència Tributària Valenciana (ATV).

Tena, juntament amb els responsables municipals de la resta de poblacions que tindran oficina comarcal, ha assistit recentment a una reunió informativa a la seu de l’Agència a València, presidida pel conseller d’Hisenda, Vicent Soler, la secretària autonòmica d’Hisenda, Clara Ferrando, i la directora general de l’ATV, Sonia Díaz, entre altres personalitats.

En la trobada, es van comunicar les dates i horaris de la campanya, entre altres dades d’interès.

L’atenció presencial per part dels tècnics de l’Agència Tributària Valenciana a l’Ajuntament s’iniciarà el 14 de maig i finalitzarà l’1 de juliol.

L’horari d’atenció al públic serà: dilluns, dimarts i dijous, de 9 a 14.30 hores i de 16 a 19 hores i dimecres i divendres, de 9 a 15 hores.

“Aquest és un altre exemple del treball i compromís de l’Ajuntament per acostar i millorar els serveis que es presten a l’Alcora, evitant que els veïns i veïnes hagen de desplaçar-se a altres localitats per tal de realitzar les seues gestions”.

El responsable municipal d’Hisenda ha agraït la col•laboració de l’ATV i ha destacat la idoneïtat de la iniciativa “tenint en compte, sobretot, a les persones majors, i que es tracta d’una campanya que afecta a gran part de la població”.