Tornar

L’Ajuntament es compromet a buscar un terreny per a la residència de la tercera edat

L’Ajuntament de l’Alcora iniciarà “de manera immediata” la cerca d’un terreny destinat a la construcció d’una residència per a la tercera edat.

Així ho han anunciat l’alcalde, Samuel Falomir, i la regidora de Polítiques Inclusives, Tica Pons, en la reunió mantinguda amb els representants de les dues associacions de pensionistes i jubilats de la localitat.

“La finalitat és adquirir el terreny i cedir-lo a la Generalitat Valenciana perquè puga construir aquesta infraestructura” ha explicat Falomir, destacant que es tracta d’un servei “molt demandat” per la ciutadania.

Pons ha recordat que el passat mes de juliol la Generalitat Valenciana va autoritzar el Centre de Dia de l’Alcora, per la qual cosa ara “cal continuar avançant en altres projectes importants i necessaris per als nostres majors”.

El primer pas consistirà a estudiar aquells terrenys que reunisquen les “millors condicions” per a la ubicació de la residència, ha indicat l’alcalde.

“Treballarem des de ja per tal de poder aconseguir aquest objectiu com més prompte millor”.

Falomir ha ressaltat que “el compliment dels compromisos és fonamental per a l’equip de govern de l’Alcora” i ha recordat que l’any passat “ens vam marcar com a objectiu tindre en 2020 els terrenys per a construir la nova Escola de Música i així ha sigut”.

La residència de la tercera edat “és un dels projectes que volem per al futur de l’Alcora”, ha apuntat l’alcalde en la trobada mantinguda amb les associacions de pensionistes i jubilats, inclosa en la ronda de reunions que l’alcalde ha iniciat aquesta setmana amb agents socials i econòmics amb la finalitat de treballar conjuntament en el pla “L’Alcora 2021-2030”.