Tornar

L’Ajuntament mostra el seu suport a les treballadores de neteja dels instituts de l’Alcora i l’Escal

L’alcalde de l’Alcora s’ha reunit amb una representació del personal de neteja dels dos instituts del municipi- Ximén d’Urrea i l’Alcalatén- i de l’Escola de Ceràmica per tal de conéixer en primera persona la seua situació.

Falomir els ha traslladat el suport de l’Ajuntament davant els “impagaments reiterats” que estan patint per part de l’empresa adjudicatària del servei de neteja als centres de secundària de l’Alcora, Limpiezas Raspeig SL.

És una situació “molt injusta” davant la qual “és necessari actuar”. El primer edil “només conéixer la problemàtica” es va posar en contacte amb la Generalitat Valenciana, que és l’administració que contracta aquest servei “tan necessari per al bon funcionament dels centres”, amb la finalitat d’informar-se, traslladar personalment la preocupació i el malestar de les treballadores i demanar una solució.

“Cal exigir a l’empresa que complisca amb el seu deure de pagar”, ha reiterat Falomir, que, a més, ha expressat el seu desig que “entre totes i tots aconseguim que aquesta injustícia acabe com més prompte millor”.

La situació afecta al personal emprat de 85 instituts de secundària de les tres províncies de la Comunitat Valenciana, segons ha informat CCOO.