Tornar

L’Ajuntament remodelarà el parc de la urbanització El Pantano

L’Ajuntament de l’Alcora durà a terme la remodelació del parc de la urbanització El Pantano amb un pressupost aproximat de 56.800 euros.

Els treballs consistiran en el condicionament de la plataforma d’entrada, l’habilitació d’un nou accés al magatzem i la construcció d’una plataforma pavimentada (solera de formigó) per a jocs amb equipament per a Street Workout i calistènia, entre un altre mobiliari.

El projecte s’emmarca dins del pla ‘L’Alcora Verda’ a través del qual el consistori millorarà aquest any 7.500 m² de parcs i zones verdes amb una inversió “històrica” de 700.000 euros.

La iniciativa va ser presentada recentment per l’alcalde, Samuel Falomir, i els regidors d’Urbanisme, Julián Tena, i Parcs i Jardins, Mª Ángeles Ibáñez.

Ibáñez ha recordat que s’acaba d’executar un projecte de millora al parc del carrer Guitarrista Tárrega i que, en aquests moments, hi ha altres dos actuacions en marxa per a la creació de noves zones verdes al carrer Camí Nord i l’avinguda Corts Valencianes.

Enguany, a més, es remodelarà el parc Jardins de la Vila, es crearà un parc infantil a la carretera Llucena, enfront de l’IES Ximén d’Urrea, i es construirà una nova zona verda en l’avinguda Teniente General Michavila, entre altres iniciatives.