Tornar

L’Ajuntament signa amb la Caixa Rural l’Alcora un préstec d’ 1,1 milions d’euros sense interessos

L’Ajuntament ha subscrit amb la Caixa Rural l’Alcora un préstec d’1.100.000 euros, sense interessos i amb un termini de venciment de 7 mesos, que li permetrà fer front a l’impacte econòmic i social generat pel covid-19.

En l’acte de la signatura han estat presents l’alcalde, Samuel Falomir, el regidor d’Hisenda, Robert Tena, el president del Consell Rector de la Caixa Rural l’Alcora, José Luis Esteban, i el director d’aquesta, Juan Manuel Nogueroles.
Falomir ha agraït i posat en valor les condicions “tan favorables”, sense interessos ni comissions, oferides per l’entitat bancària al consistori en la concessió del préstec.

En paraules del primer edil: “En els moments difícils és quan es demostra amb fets qui rema a favor i està al costat del poble, i en aquesta crisi sanitària, econòmica i social que estem travessant, la Caixa Rural ha tornat a posar de manifest el seu ferm compromís i total implicació amb els alcorins i alcorines”.

A causa del covid-19, l’Ajuntament ha retardat el calendari fiscal “amb la finalitat de demorar, el màxim possible, el pagament de tributs per part dels veïns i veïnes”.

D’aquesta manera, “necessitàvem traure una pòlissa de crèdit per tal de continuar fent front al pagament de proveïdors i posar en marxa mesures per a lluitar contra els efectes del coronavirus al nostre municipi, entre elles, una línia d’ajudes directes a autònoms”, ha destacat l’alcalde, qui ha indicat que el préstec es retornarà dins d’aquest exercici de 2020.