Tornar

L’Ajuntament treballa per millorar el servei d’autobusos l’Alcora-Castelló

L’equip de govern està treballant per millorar el servei d’autobusos que realitzen el trajecte entre l’Alcora i Castelló. Cal destacar que la finalitat és donar resposta a una “demanda històrica” dels veïns i veïnes, doncs “seguim amb els horaris de tota la vida, mai s’han modificat”.

A més de canviar les freqüències i horaris per tal de millorar-los i adaptar-los a les necessitats reals dels usuaris, l’objectiu és també introduir ajudes, mitjançant bonificacions o descomptes, així com senyalitzar millor les parades i punts d’informació “que ara no existeixen”.

L’alcalde de l’Alcora, Víctor Garcia, i el primer tinent d’alcalde, Samuel Falomir, han mantingut una reunuión de treball amb Vicente Cuevas, en representació de Hicid- empresa concessionària del servei- per tractar tots aquests temes.

Una trobada que han qualificat com “molt positiva”. Tant Garcia com Falomir han destacat la “bona predisposició” de l’empresa a col·laborar en aquest objectiu de millorar el servei que s’ofereix a la ciutadania.

D’altra banda, han avançat que, una vegada que l’Ajuntament i l’empresa acorden les possibles opcions d’horaris, s’obrirà un procés participatiu perquè els ciutadans trien aquella proposta que consideren millor.

“Era necessari, després de tants anys, abordar aquest tema tan important, que tant demanden els alcorins i alcorines, i sobre el qual no s’havia fet encara res”, manifesten.

A més de la reunió amb Hicid, cal destacar que el primer tinent d’alcalde també ha mantingut una reunió amb el director general d’Obres Públiques, Transport, i Mobilitat, Carlos Domingo, per avançar sobre aquesta qüestió.