Tornar

L’Alcora celebrarà la Unbroken Race 2022 el 5 de novembre

Després de l’organització del campionat d’Espanya, Unbroken Race reprén el seu calendari d’esdeveniments. Al voltant de 700 esportistes, provinents de totes les comunitats autònomes, es donaran cita el pròxim 5 de novembre a l’Alcora. Enguany, la prova comptarà també amb la participació dels campions d’Itàlia OCR 2021/2022.

“A més de ser una de les carreres d’obstacles més importants d’Espanya, s’està fent un lloc a Europa, on ressona cada vegada per més ciutats que s’uneixen a viatjar per a assistir a esdeveniments d’alta qualitat organitzativa”, ha destacat el director de la Unbroken RaceÓscar Blázquez, en la presentació que ha tingut lloc aquest matí en la sala d’actes de les noves dependències municipals. Un acte que ha comptat també amb la participació de Samuel Falomir, alcalde de l’Alcora, d’Ana Huguet, regidora d’Esports, i de Miguel Ángel Michavila, en representació del Grup Torrecid, un dels patrocinadors juntament amb l’Ajuntament i la Caixa Rural de l’Alcora.

“Des de l’Ajuntament impulsem per segon any aquesta carrera per considerar-la una gran iniciativa esportiva, que s’emmarca dins dels nostres objectius de fomentar l’activitat física, dinamitzar i promocionar l’Alcora”, ha manifestat l’alcalde.

Es tracta d’un esdeveniment dissenyat per a tots els públics, per la qual cosa les tandes populars, equips i parelles “estan cobrant cada vegada més protagonisme”, ha explicat Blázquez, ressaltant que “el 5 de novembre ens espera un gran dia amb una espectacular posada en escena”.

El tret d’eixida el donaran les tandes competitives a partir de les 8.40 i després eixiran totes les populars.

La prova començarà al pavelló polifuncional, on també estarà situada la meta. Els participants podran gaudir d’un recorregut de 9 quilòmetres amb uns 40 obstacles: murs verticals, xarxa, càrrega de sacs, taula irlandesa, weaver, túnel de vegetació, rampa unbroken, grimpada de corda, maces, rocòdrom…

Un dels llocs a destacar dins de l’itinerari és el camp de motocròs situat als voltants del Llac Verd, on “hi haurà gran quantitat d’obstacles i els espectadors podran veure’ls nombroses vegades sense moure’s a penes”.

“El recorregut ha sigut seleccionat minuciosament perquè estiga a l’altura dels participants”, ha assenyalat Blázquez.

Es pot competir en diferents categories: elit, per grups d’edat, popular, per parelles i per equips. Les persones interessades a participar poden inscriure’s en la pàgina web oficial www.unbrokenrace.com.