Tornar

L’Alcora celebrarà unes jornades d’educació per posar en valor els projectes dels centres i intercanviar experiències

L’Ajuntament de l’Alcora, amb la col·laboració del Grup d’Investigació de la Universitat Jaume I Q-Heart, es troba immers en l’organització de les jornades d’educació “Experiències i projectes dintre i fora de les aules al nostre territori”, que se celebraran del 28 al 30 de juny a l’Escola Superior de Ceràmica. Es tracta d’una de les accions educatives en el marc de les Ciutats de l’Aprenentatge de la Unesco, de les quals l’Alcora forma part.

L’objectiu de la iniciativa, tal com indica la regidora d’Educació, Vanessa Periz, és “posar en valor totes les accions i activitats que estan desenvolupant els centres educatius del nostre territori, en tots els àmbits i nivells educatius, també en l’àmbit no formal com és el cas de l’Escola de Música”.

Aquestes jornades permetran, a més de conéixer el que es desenvolupa dintre i fora de l’aula, reflexionar sobre l’educació i les diferents metodologies que connecten amb la societat.

La doctora de la Universitat Jaume I Ana M. Vernia ha destacat que “l’educació està canviant, els valors, el compromís social i la responsabilitat miren cap a l’agenda 2030 i els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, per la qual cosa és important conéixer i reflexionar sobre el que es fa a l’escola. Hui tenim grans mestres amb grans propostes i projectes que mereixen ser reconeguts/des, no sols pel seu valor educatiu, sinó també pel seu impacte positiu en la societat”.

En aquestes Jornades d’Educació, “podrem conéixer algunes propostes i debatre amb mestres, també amb alumnat de diferents àmbits i nivells educatius i, a més, estan obertes a pares, mares, tutors/es legals i aquelles persones que tenen un especial interès per l’Educació”.