Tornar

L’Alcora contracta a 8 joves a través del pla ‘Avalem Joves Plus’ de la Generalitat

L’Ajuntament de l’Alcora ha contractat a 8 joves aturats a través dels programes EMCUJU i EMPUJU, inclosos dins del pla ‘Avalem Joves Plus’ de la Generalitat, destinats a la contractació de persones joves per entitats locals, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Les persones contractades ja s’han incorporat als seus llocs de treball en diferents àrees municipals. La durada dels contractes s’estén fins al 30 de juny de 2019.

D’una banda, a través de l’EMCUJU, l’Ajuntament ha contractat a una tècnica d’ocupació, un tècnic cultural, un informàtic i un arquitecte tècnic. Aquest programa està destinat a la contractació de persones joves qualificades.

I amb l’EMPUJU, s’ha contractat a quatre joves per a exercir les funcions de conserge de biblioteca, conserge de poliesportiu i dos peons de neteja. Per a aquest programa no és requisit necessari la qualificació.

El procés de selecció ha sigut mitjançant el Servef, qui ha preseleccionat al nombre de persones candidates per a cada lloc de treball inclòs en l’oferta d’ocupació presentada per l’Ajuntament.

La regidora d’Ocupació, Nuria Sánchez, ha destacat que “amb aquesta iniciativa, es dóna l’oportunitat als i les joves d’adquirir l’experiència requerida per a entrar en el mercat laboral”.

El foment de l’ocupació és una “clara prioritat” per a l’equip de govern local, per açò “estem sol·licitant tots aquells programes que puguen beneficiar a les persones aturades, tant per a joves, com para majors, parats de llarga durada, etc.”.