Tornar

L’Alcora crearà bons per a reduir el preu del bitllet i fomentar l’ús de l’autobús

L’Ajuntament de l’Alcora implantarà a partir del pròxim any un sistema de bons amb el qual es reduirà el preu del bitllet d’autobús que connecta el municipi amb Castelló.

L’alcalde, Samuel Falomir, i el primer tinent d’alcalde, Víctor Garcia, s’ha reunit amb l’empresa concessionària del servei, Hicid, per a ultimar els detalls d’aquesta iniciativa, els tràmits de la qual ja s’estan gestionant “per a poder engegar-la en el primer trimetre de 2018”, segons han informat després de la reunió. Així mateix, han explicat que s’establiran tres modalitats de bons: general, jubilats i jove. I amb l’adquisició d’aquests bons de 10 viatges, “es reduirà considerablement el preu del bitllet”.

Així, amb el bo-jove, que costarà 10 €/10 viatges, el preu del bille passarà d’1,75 € a 1 €, i en el cas d’estudiants, d’1,20 € a 1 €.
D’altra banda, amb el bo-jubilats, que podrà adquirir-se per 9,50 €/10 viatges, el preu del bitllet passarà d’1,15 a 0,95 €.

I amb el bo-general, que costarà 15 €/10 viatges, el preu del bitllet passarà d’1,75 € a 1,50 €.

A més, el govern local està treballant a reajustar els horaris de la línia d’autobusos l’Alcora-Castelló amb la finalitat d’oferir un millor servei a la ciutadania. Un tema que també s’ha tractat en la reunió i sobre el qual “esperem poder informar en breu a la ciutadania”.

Un altre dels objectius és senyalitzar millor les parades i inserir punts d’informació “que ara no existeixen”.