Tornar

L’Alcora duplica el pressupost per a la conservació, manteniment i reparació de carrers i camins

L’Ajuntament va activar en 2019 un contracte de manteniment de les vies públiques i camins de la localitat. L’objectiu: millorar carrers i camins i reparar en el menor temps possible les deficiències i incidències que es detecten.

Concretament, els treballs consisteixen en la conservació, manteniment i reparació de ferms, serveis existents i altres serveis similars de la via pública com poden ser reparació de voreres i de calçades deteriorades, arquetes, reparació de tapes, embornals, irregularitats en la superfícies dels vials i una sèrie molt variada de treballs similars, augmentant la qualitat de les vies i serveis públics.

Perquè el servei puga ser encara més efectiu, hem augmentant el pressupost del contracte en un 100%, passant de 250.000 a 500.000 euros”, ha indicat l’alcalde, Samuel Falomir, destacant que “són xicotetes obres quant a inversió però reporten grans beneficis als veïns i veïnes. El que pretenem és oferir un servei de qualitat i donar una resposta ràpida a la ciutadania”.

WhatsApp d’incidències

Amb aquesta mateixa finalitat, l’Ajuntament va posar l’any passat a la disposició del veïnat un número de WhatsApp per a atendre totes aquelles incidències en la via pública, parcs i jardins que vulguen fer arribar a l’Ajuntament. Mobiliari en mal estat, fanals fosos, etc.

Sobre el funcionament d’aquest servei, el regidor de Noves Tecnologies, Robert Tena, ha ressaltat la seua “efectivitat i elevada participació”. Els missatges han d’enviar-se al número 664 44 76 16 i en aquests, a més d’explicar la incidència, poden aportar fotografies, acompanyades de la ubicació.