Tornar

L’Alcora entrega 4.352 € a Cáritas per la recaptació del llibre de les Festes del Crist 2016

L’Ajuntament de l’Alcora ha fet entrega a Cáritas de la recaptació obtinguda a través de la venda del llibre de festes, que enguany ha ascendit a 4.352 euros.

L’alcalde, Víctor Garcia, ha atorgat el corresponent xec al president de la delegació local de l’entitat, Emilio Nebot, en un acte que ha comptat també amb la presència del regidor de Serveis Socials, Agustín Chiva, el Cronista Oficial de la Vila, José Manuel Puchol, així com altres representants de Cáritas l’Alcora.

Puchol, qui han coordinat 13 edicions del llibre de festes, destaca que “són ja catorze edicions 2003/2016 inclusivament, les que ve aplicant-se aquesta magnífica idea de cobrar una simbòlica quantia per l’adquisició del preuat text festiu”, i recorda que “l’última edició del llibre consta de 168 pàgines a tot color amb interessants treballs de poetes, narradors i historiadors, complementat amb el colorit fotogràfic de la reina i dames, bous i espectacles musicals”.

Des de l’Ajuntament han volgut ressaltar la “gran i necessària tasca” que du a terme Cáritas al municipi. Així mateix, han subratllat el “magnífic treball” realitzat pel Cronista Oficial com a coordinador del llibre i de tota la gent “que d’una manera o una altra ha col·laborat en la seua elaboració”.

D’altra banda, han destacat la col·laboració dels comerços alcorins que es van oferir per a vendre’ls desinteressadament: Drogueria Tere Puerto, Papereria Arlequín, Pili Sanchis, Papereria Salvador, El Kiosket, Estanc Amparo, Ferreteria Ferrercas, Botiga de Susana, Kiosko La Vila i Estanc Gloria “Cal agrair de tot cor la labor dels comerços col.laborants, que sense ànim de lucre, contribueixen a aconseguir una bona recaptació per a la important obra social de Cáritas”, han conclòs.