Tornar

L’Alcora estrena una aplicació mòbil gratuïta que arreplega tots els actes de les Festes del Crist

L’Ajuntament ha presentat aquest matí “Viu l’Alcora”, una nova aplicació gratuïta per a dispositius mòbils que té com a finalitat, tal com explica el regidor de Joventut, Robert Tena, “acostar a la ciutadania de forma àgil i còmoda tota l’agenda d’esdeveniments i activitats organitzats o en els quals participa l’Ajuntament ”.

L’App, desenvolupada per l’empresa IMK Digital Multimèdia, es troba ja disponible per al sistema Android i en breu també ho estarà per al sistema IOS (Iphone i Apple).

En el Llibre de Festes i en la web lalcora.es es podran trobar els enllaços, igual que en les stores de Android i IOS.

“Aquestes festes…que no se t’escape res!” és el reclam amb el qual es presenta aquest nou servei a la ciutadania, doncs la seua estrena coincideix amb la celebració de les Festes del Crist 2016, que tindran lloc del 20 d’agost al 4 de setembre.

Així, a través de l’aplicació, es podran consultar tots els actes inclosos en el programa. Cal destacar que l’aplicació ofereix la possibilitat de guardar els esdeveniments en el calendari del mòbil, marcar les activitats favorites, conèixer les ubicacions i rebre un recordatori els dies assenyalats.

“Viu l’Alcora” està estructurada en diverses pestanyes informatives. En la primera pestanya podem trobar els pròxims esdeveniments a celebrar-se, amb l’opció de cercar els esdeveniments disponibles de qualsevol dia. En la segona pestanya, els actes es troben ordenats per categories: actes tradicionals, activitats esportives, culturals, infantils, oci, etc. A continuació, en la tercera pestanya, podem trobar un mapa amb les localitzacions de tots els esdeveniments. I en una quarta pestanya, apareixeran aquells actes que els usuaris marquen com a favorits. En cada acte s’indica la data, l’hora, el lloc i l’adreça, entre una altra informació. A més, des de cada esdeveniment, es pot obrir la ubicació en google maps o afegir al calendari.

“L’aplicació es posa en marxa en unes dates molt importants i de molta activitat per a l’Alcora, amb la celebració de les Festes del Crist, però l’objectiu és seguir oferint aquest servei als veïns i veïnes tot l’any, perquè puguen estar al dia dels esdeveniments que l’Ajuntament se celebren al municipi”, destaca Tena.

“Des de l’equip de govern hem apostat des del primer moment per facilitar i acostar la informació a la ciutadania. Amb aquest objectiu vam posar en marxa l’agenda d’oci en paper “Viu l’Alcora”, que es llança amb una periodicitat trimestral”, indica el responsable de Joventut. D’aquesta manera “aglutinem, ordenem i informem de totes les activitats que es realitzen des de les diferents regidories i els pubs del municipi per a major comoditat dels veïns i veïnes”. Però a més- afegix- “considerem fonamental aprofitar la tecnologia per tal d’oferir millors serveis i el fàcil accés a la informació”.

Tena ha destacat en la presentació “el gran treball realitzat per IMK, tant en l’App com en la recentment estrenada web municipal”.

“Esperem que aquesta aposta per la modernització siga de gran utilitat per a la població”, ha conclòs.