Tornar

En marxa el servei d’informació i assessorament dirigit a dones

 

L’Ajuntament de l’Alcora, a través de la regidoria de Polítiques Inclusives i Igualtat, ha impulsat un servei d’informació i assessorament dirigit a dones.

L’atenció es du a terme els dilluns i dimecres, de 9 a 13.30 hores, en l’edifici de noves dependències municipals.

A través d’aquest servei, s’ofereix atenció personalitzada a dones sobre recursos, serveis, prestacions, formació, orientació sociolaboral, itineraris professionals i normativa que afavorisca la igualtat entre dones i homes.

Així mateix, es brinda informació i assessorament a les dones per a la creació d’empreses i la millora de l’activitat empresarial i/o autònoma.

Un altre dels serveis que s’ofereix és el disseny d’accions per tal de fomentar l’associacionisme de dones i orientació per a la constitució d’associacions.

Aquest assessorament es realitza prèvia cita concertada en el telèfon 964 36 70 54.

L’alcalde, Samuel Falomir, i la regidora de Polítiques Inclusives i Igualtat, Tica Pons, han destacat la sensibilitat del Govern municipal amb tots els temes relacionats amb la igualtat, manifestant que “aquest assessorament és fonamental i més després d’aquest any marcat pel covid, que ha agreujat la situació de moltes dones que han estat o estan vivint situacions de vulnerabilitat”. Així mateix, han subratllat “la necessitat d’aconseguir la plena i equitativa participació de les dones en tots els àmbits de la societat”.

Finalment, han recordat que aquest servei és gratuït i s’ofereix “amb total confidencialitat”.