Tornar

L’Alcora impulsa una nova edició de l’escola municipal d’estiu “Esport a l’Estiu 2021”

L’Ajuntament de l’Alcora impulsa una nova edició de l’escola municipal d’estiu “Esport a l’Estiu 2021” per tal d’ajudar a conciliar la vida personal i laboral de les famílies, segons ha informat la regidora d’Educació. Vanessa Periz ha destacat que, per primera vegada, el servei, que inclou activitats recreatives, culturals i esportives, es durà a terme també a les pedanies, Araia i la Foia.

Se celebrarà del 28 de juny al 6 d’agost, en dos torns de tres setmanes de duració cadascun. El nombre màxim de places és de 250 places per a cada torn entre totes les zones. En cadascuna de les zones on es desenvoluparà el servei -ciutat esportiva de l’Alcora, pedanies d’Araia i la Foia- es respectarà l’aforament màxim permés en el protocol sanitari vigent en el moment de la realització de les activitats.

“Esport a l’Estiu” està dirigit a escolars d’edats compreses entre els 3 i els 12 anys. Es reserven 15 places per a menors que estiguen inclosos en programes d’ajuda, rehabilitació o reinserció social.

El servei comprendrà les següents prestacions: entre les 7.30 i les 9 h del matí s’organitzarà l’entrada escalonada dels xiquets amb la finalitat d’evitar aglomeracions, donant preferència a aquells que per conciliació laboral dels seus pares necessiten entrar més prompte; activitats de 9h. del matí a 14.00 h. de la vesprada amb un descans per a esmorzar; entre les 14.00 h i les 15.00 h de la vesprada s’organitzarà l’eixida escalonada dels xiquets amb la finalitat d’evitar aglomeracions.

Les activitats seran adequades a les edats a les quals es dirigeixen i a les necessitats especials que requerisquen, dividint-les en quatre blocs diferenciats: Bloc A: de 3 a 5 anys; Bloc B: de 6 a 8 anys; bloc C: de 9 a 12 anys; Bloc D: per a xiquets amb alguna mena de diversitat funcional o necessitats especials.

Periz ha manifestat que “donarem més informació quan s’adjudique el servei”.