Tornar

L’Alcora inaugura la zona infantil del parc Germanes Ferrer Bou

L’Ajuntament de l’Alcora ha inaugurat una nova àrea infantil, situada al parc Germanes Ferrer Bou. Es tracta d’un avió de grans dimensions, que ocupa una superfície aproximada de 400 m², compost de molts jocs.

ACCESSIBLE I INTEGRADOR
Aquest espai multijocs compta amb plataformes de diverses altures i permet l’accessibilitat mitjançant rampes. Així mateix, fomenta la integració gràcies als jocs que ofereixen els panells lúdics (alguns amb braille) instal·lats a l’interior de l’estructura i en els laterals de l’avió.

GRAN QUANTITAT DE JOCS
La plataforma central i la cabina de fuselatge reuneixen, en un ampli espai, una gran quantitat de jocs mitjançant panells que permetran als xiquets i xiquetes experimentar i desenvolupar les seues capacitats motrius, a més de pilotar un avió amb el seu divertit panell de control. També compta amb bancs a l’interior, creant un àrea de reunió i joc.

La passarel·la dóna forma a la cua de l’avió i aquesta s’eleva fins a una altura de 3,5 metres perquè els xiquets i xiquetes més majors accedisquen al gran tobogà tub de l’avió.

Per a completar el fuselatge de l’avió, sobre l’estructura principal van col·locades les ales, que reuneixen jocs d’escalada, de xarxes i rocòdroms, plataformes, tobogans i un gronxador per als més menuts.

La zona està coberta per 800 m² d’arena i s’ha instal·lat cautxú de 4 cm d’espessor a la zona de seguretat de joc.

El pressupost per a dur a terme aquest projecte ha ascendit a 60.000 €, aproximadament.