Tornar

L’Alcora inaugura les pistes d’atletisme, patinatge i el camp de futbol 8

L’esperada pista d’atletisme de l’Alcora ja és una realitat. Aquest matí s’ha inaugurat oficialment juntament amb altres dues noves instal·lacions esportives, una pista de patinatge i un camp de futbol 8, també molt demandades.

“Hui es fa realitat el desig de moltes persones, de molts esportistes esperaven amb il·lusió aquestes instal·lacions”, ha destacat la regidora d’Esports, Ana Huguet.

Amb aquesta inauguració “culmina un procés, una carrera de fons en la qual el treball en equip ens ha fet arribar a la meta”.

La regidora ha conclòs manifestant que aquest projecte posa de manifest “l’aposta decidida de l’Ajuntament per impulsar noves instal·lacions i fomentar l’esport en el municipi”.

Una aposta que també ha destacat l’alcalde, Víctor Garcia, en la seua intervenció. “Tenim l’orgull de comptar amb un gran nombre d’esportistes, clubs i associacions que treballen dur per l’esport local, que porten i deixen ben alt el nom de l’Alcora allà on van. El seu esforç i dedicació han de ser necessàriament correspostos”.

El primer edil ha finalitzat reiterant el compromís de l’Ajuntament per continuar treballant en aquesta línia “per tal de seguir fent de la Ciutat Esportiva de l’Alcora tot un referent en el seu àmbit”.

Abans de procedir a la inauguració oficial i visita de les instal·lacions, el director tècnic de l’Escola d’Atletisme de l’Alcora, Tomás Fandiño, ha fet lliurament dels trofeus als atletes més destacats de la temporada.

La pista d’atletisme està situada a la Ciutat Esportiva de l’Alcora, té 300 metres de corda i quatre carrils. En la mateixa, es podrà practicar addicionalment: carrera de 100 metres llisos en zona independent, 110 metres tanques, triple salt, salt de longitud, salt d’altura, llançament de pes i salt amb perxa.

La pista de patinatge està situada en la zona central de la pista d’atletisme, i en un lateral, el nou camp camp de futbol 8.

El pressupost total del projecte, que inclou les tres noves instal·lacions, ascendeix a 550.000 euros.

Una vegada finalitzada l’actuació, queda una parcel·la dins de la Ciutat Esportiva per a futures instal·lacions que es destinaran a diferents usos i modalitats esportives.