Tornar

L’Alcora incorpora nous equipaments als cementeris per millorar el servei als veïns

Amb la finalitat de millorar el servei a la ciutadania, l’Ajuntament de l’Alcora ha adquirit huit noves escales per als dos cementeris municipals. Compten amb rodes i un sistema especial amb plataforma per tal de facilitar el desplaçament i l’accés a les files més elevades dels nínxols d’una manera segura.

L’alcalde, Samuel Falomir, i els regidors Julián Tena i Ricardo Porcar, han visitat aquest matí el cementeri i han pogut constatar la “gran acceptació” que aquestes noves incorporacions estan tenint per part dels veïns i veïnes.

“Tot allò que servisca per a millorar i facilitar el dia a dia als ciutadans és, sens dubte, una bona inversió”, ha destacat el primer edil.

Pel que respecta a les últimes actuacions realitzades als cementeris, Falomir ha recordat que, recentment, s’ha construït un magatzem-garatge al cementeri nou destinat a albergar el carretó elevador que el consistori va adquirir l’any passat i la resta d’eines i utensilis necessaris per als treballs que es duen a terme en aquest enclavament.

Està situat en la zona sud-est del cementeri, entre el mur de tancament exterior de la parcel·la i una construcció que alberga les condícies, sala d’espera, forn crematori i altres espais propis.

Donada la ubicació del magatzem, dins d’aquest projecte s’ha dut a terme també l’ampliació de la longitud de la vorera i una nova vorada.